Diskuse na téma Tvoření pro děti

04. 11. 2021 | Prosím o radu

Ahojky,budu hlídat na pár dní svoji neteř a chtěla bych s ní dělat něco kreativního, kde můžu takové různé věci na tvoření nakoupit? :-)

Micha-ella 29.10.2023

Já jsem třeba koupila takovou fakt pěknou dřevěnou ptačí budku a s dětma jsme ji ještě domalovaly a potom připevnily na zahrádce, moc jsme si to užili :) koho by to zaujalo a nevěděl, kde sehnat tak jsem jí vybrala na Domkysrdcem.cz, vím o nich, protože od nich máme na zahrádku parádní domeček ;)

Anie 05.11.2021

Máš na mysli něco konkrétního?:-) a kolik je neteři let, třeba i od toho se odvíjet, co zvládne a na co je ještě malá :-)

evinamaluska Anie 06.11.2021

Je mi to vlastně jedno co, něco kreativního prostě:-) Má tři roky, je moc šikovná, a když budu pomáhat pujde nám to hezky,

Anie Anie 07.11.2021

Jo tři roky to je fajn, to už zvládne dělat spoustu věcí a navíc když ji s tím budeš pomáhat tak to bude super:-) Hele jako koukni se rozhodně na stránku kidsparadise.cz je tam spousta věcí ke kreativnímu hraní :-) Já mám teda trochu starší holčičku ale vždy i bavilo vše co sem jí vybrala :-)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat